Βέροια: Συνέλαβαν δύο σε καφενείο για "φρουτάκια"


Βέροια: Συνέλαβαν δύο σε καφενείο για "φρουτάκια"...

Σε καφενείο της Βέροιας έκαναν έφοδο αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας το βράδυ της Παρασκευής (22/11), όπου έπιασαν στα... πράσα δύο άτομα για "φρουτάκια", τον 60χρονο ιδιοκτήτη  του και έναν 53χρονο θαμώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε αστυνομικό έλεγχο του καφενείου, διαπιστώθηκε πως ο 60χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος να έχει εγκαταστήσει 7 πλήρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι σε δίκτυο με κεντρική μονάδα (SERVER) και να έχει επιτρέψει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, στον 53χρονο συλληφθέντα παίκτη τη συμμετοχή στο τυχερό και απαγορευμένο ηλεκτρονικό παίγνιο «ΤΡΙΛΙΖΑ - ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» σε έναν από τους ανωτέρω υπολογιστές.

Κατά τον έλεγχο του καταστήματος και των συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά κατασχέθηκαν 7 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 1 κεντρική μονάδα χωρίς οθόνη και το χρηματικό ποσό των 33,1 ευρώ.

Οι συλλήψεις των δύο ανδρών έγιναν με την κατηγορία του παράνομου «τζόγου», προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο