Βέροια: Βρήκαν δράστες κλοπής σε εταιρία ένα χρόνο μετά


Βέροια: Βρήκαν δράστες κλοπής σε εταιρία ένα χρόνο μετά... 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής υλικών από εγκαταστάσεις εταιρίας στη Βέροια, που διαπράχθηκε την πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 14/09/2012.

Ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής επτά άτομα ηλικίας 24, 30, 34, 38, 40, 43 καιν 55 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 14.09.2012, αφού παραβίασαν την περίφραξη αύλιου χώρου της εταιρίας ενός 50χρονου και απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού, εισήλθαν σε αυτό και αφαίρεσαν χαλκό σε σωλήνες και βέργες συνολικού βάρους 1.800 κιλών, διάφορα εξαρτήματα χαλκού συνολικού βάρους 1.200 κιλών και 52 λέβητες (αερίου και ξύλου), συνολικής αξίας 130.000 Ευρώ.

Επιπλέον, με σκοπό την καταστροφή του καταγραφικού του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, αφαίρεσαν τρεις κεντρικές μονάδες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Στη συνέχεια οι προαναφερόμενοι αφού φόρτωσαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο της ανωτέρω εταιρίας, το οποίο ήταν σταθμευμένο στον αύλιο χώρο, επιβιβάστηκαν σε αυτό και τράπηκαν σε φυγή.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων το ανωτέρω όχημα βρέθηκε μεσημβρινές ώρες την ίδια ημέρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων, θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο