Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας ξεκινούν συνεργασία


Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας ξεκινούν συνεργασία...

Συνεργασία μεταξύ Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας έχει ξεκινήσει, καθώς σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας, Γιάννης Βούρος επισκέφθηκε τη Βέροια, μετά από πρόσκληση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., για να παρακολουθήσει την παράσταση  τη μαθητικής παιδικής σκηνής για τη  χειμερινή περίοδο 2013 – 2014 «Παραμύθια στο ασανσέρ» του Τάσου Ράτζου. 

Ο κ. Βούρος  ικανοποιήθηκε πολύ από την παράσταση και συγχάρηκε τους ηθοποιούς, τους τεχνικούς, το προσωπικό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, καθώς και τον πρόεδρό του για την εξαιρετική αυτή παραγωγή. 

Στη συνέχεια ο κ. Βούρος με τους συνεργάτες του συζήτησαν με τον πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.,  Γιώργο Κάκαρη για το ενδεχόμενο συνεργασίας και κατέληξαν ήδη σε πρώτη φάση να συνεργαστούν τα δύο θέατρα σε μια παραγωγή του Κρατικού, η οποία θα έρθει στη Βέροια και αναμένετε να την παρακολουθήσει πολύς κόσμος. 

Επίσης ο κ. Βούρος αποδέχθηκε την πρόταση, που του έγινε, ώστε να είναι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του 2ου Θεατρικού Διαγωνισμού Γυμνασίων & Λυκείων Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί  από τη Δευτέρα  31 Μαρτίου   έως και την Παρασκευή  4  Απριλίου 2014. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο