Με νίκη έκλεισε στη Νάουσα η χρονιά για τους VERIA WARRIORS


Με νίκη έκλεισε στη Νάουσα η χρονιά για τους VERIA WARRIORS... 

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου έπαιξε η ομάδα των βετεράνων καλαθοσφαιστών (VERIA WARRIORS) το τελευταίο παιχνίδι του 2013 στη Νάουσα, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 90-60. Η αναμέτρηση διήρκησε 5 δεκάλεπτα αντί 4, μιας που όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη διάθεση να παίξουν όσο γινόταν περισσότερο στο φιλόξενο γήπεδο της Νάουσας. Να σημειωθεί ότι οι Ιατρού και Ιωσηφίδης είναι ενεργοί παίκτες του Ζαφειράκη Νάουσας.

Το παιχνίδι ήταν πολύ γρήγορο με την ομάδα της Βέροιας να κυριαρχεί στα ριμπάουντ, πράγμα που της επέτρεψε να τρέξει στο γήπεδο και να σημειώσει πολλά εύκολα καλάθια με αιφνιδιασμούς. Δεν έλλειψαν και τα τρίποντα όπως επίσης και η ολοκλήρωση των προσπαθειών μέσα στο ζωγραφιστό. 

Την ομάδα πλαισίωσαν οι Κασάπης Κ., Καραθανάσης Δ., Εμμανουηλίδης Δ., Ξηρός Δ., Τυριακίδης Ν., Ιωσηφίδης Μ., Μπογδαμπείδης Ν., Ιατρού Σ., Τούφας Α., Γεωργόπουλος Ν., Καραγιαννόπουλος Γ. 

Την ομάδα κωουτσάρισαν οι Καραθανάσης και Μπογδαμπείδης Ν μιάς που ο coach Τούσας είχε αγωνιστική υποχρέωση με την ομάδα του ΑΟΚ στη Λεπτοκαρυά.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει κι άλλες επιτυχίες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πόλης μας, με κυριότερο στόχο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι στην Οστράβα της Τσεχίας.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο