Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά πολίτη που μίλησε για "μίζες" στην Κούσιου (σχόλιο)


Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά πολίτη που μίλησε για "μίζες" στην Κούσιου (σχόλιο)

Χρονιάρες μέρες και αντί η επικαιρότητα να... καταλαγιάζει, τρέχει πυρετωδώς! Θέλετε αστυνομικές ειδήσεις, με συλλήψεις και κλοπές, θέλετε σκεπές που πέφτουν, σπίτια που καίγονται, από όλα τα είχαμε τα τελευταία 24ωρα...
Και, σαν κερασάκι στην τούρτα, ήρθε η υποβολή μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση από την Δήμαρχο Βέροιας και στενούς της συνεργάτες κατά του Πολιτικού Μηχανικού Νίκου Χατζηευστρατίου, για άρθρο του μέσω του οποίου εκφράζει την πεποίθηση ότι υπήρξε δωροδοκία στο θέμα της γέφυρας Κούσιου, αφήνοντας ερωτήματα σχετικά με το "ποιοι και πόσα".

Όπως πληροφορούμαστε, η αστυνομία ήδη αναζητά τον κ. Χατζηευστρατίου, ωστόσο, επειδή τα αδικήματα δια του Τύπου θεωρούνται διαρκή, οπότε δεν υφίσταται παρέλευση του αυτοφώρου, θεωρούμε πως δεν θα τραβήξουν τον άνθρωπο στα κρατητήρια χρονιάρες μέρες, αλλά θα περιμένουν να λειτουργήσουν κανονικά και οι δικαστικές υπηρεσίες.

Να σημειωθεί πως - όπως πληροφορούμαστε από το laos-epea.gr - η μήνυση υποβλήθηκε από τη Δήμαρχο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον - διορισμένο από τη Δήμαρχο - Γ.Γ. του Δήμου Βέροιας Κώστα Τσιλογιάννη (γιατί μπήκε και αυτός, ενώ καλύπτεται επαρκώς ο Δήμος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι από τους δύο πρώτους, είναι απορίας άξιο).

Θα παρακολουθούμε το θέμα, με ψυχραιμία, και θα σας κρατάμε ενήμερους...

Και, για την σφαιρικότερη ενημέρωσή σας, το περί ου ο λόγος κείμενο βρίσκεται αναρτημένο στο ιστολόγιο vlepontake.blogspot.com, με τίτλο "Γέφυρα Κούσιου: Ποιοι και πόσα".

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο