Τι να προσέξουμε για να μην μας βγουν... ξινές οι γιορτές!


Τι να προσέξουμε για να μην μας βγουν... ξινές οι γιορτές!

Άγιες και χαρούμενες (όσο το δυνατόν) οι μέρες που διανύουμε, ωστόσο και εξίσου... πονηρές και επικίνδυνες! Για να μην σας χαλάσει κανείς, λοιπόν, το γιορτινό κλίμα, δώστε προσοχή στα παρακάτω:

- Σε περίπτωση που βγείτε από το σπίτι, φροντίστε να ασφαλίσετε καλά πόρτες και παράθυρα και αν πρόκειται να λείψετε για μέρες, ενημερώστε τους γείτονες (αυτούς που εμπιστεύεστε!) για την απουσία σας, ώστε να έχουν το νου τους.

- Σε περίπτωση ταξιδιού, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες, να ελέγξετε λάδια, αντιψυκτικά κλπ στο αυτοκίνητό σας και να προσέχετε, ειδικά τις βραδυνές ώρες, στον δρόμο, καθώς οι παγωνιές κρύβουν και πολλές... παγοπαγίδες.

- Κατά την έξοδό σας από τα σπίτια σας, μην αφήνετε αναμμένες φωτιές σε τζάκια, σόμπες κλπ, ενώ και τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια καλό είναι να τα σβήνετε, καθώς είναι πολλές φορές αιτία πυρκαγιών.

- Κατά την επιστροφή σας από έξοδο, αν έχετε πιει, μην πιάνετε τιμόνι σε καμία περίπτωση, καθώς, από τη μία ελλοχεύει ο κίνδυνος να σας σταματήσουν σε μπλόκο και να σας βγει... ξινό το ξεφάντωμα ή, το χειρότερο, να συμβεί κάποιο τροχαίο, λόγω της... σούρας σας.

- Προσοχή και στο πολύ φαΐ, καθώς τα... τριγλυκερίδια χτυπάνε κόκκινο!

- Τέλος, ανοίξτε απλόχερα τις καρδιές σας στα παιδάκια που σας λένε τα κάλαντα, αλλά τις πόρτες ανοίξτε τες με προσοχή, καθώς και σε αυτό τον... τομέα δραστηριοποιούνται απατεώνες.

Καλές Γιορτές να έχουμε με το καλό να μας έρθει το 2014!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο