Φιλανθρωπική εκδήλωση του "Έρασμου" με θέμα τα κρασιά της περιοχής


Φιλανθρωπική εκδήλωση του "Έρασμου" με θέμα τα κρασιά της περιοχής...

Την Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», διοργάνωσε ανοιχτή εκδήλωση-συνεστίαση στο χώρο της Roma Pizza, όπου συναντήθηκαν μέλη, εθελοντές, εργαζόμενοι και φίλοι, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων τους, τον εορτασμό των άγιων ημερών και την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου. 

Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης αποτέλεσε η προβολή των τοπικών και επώνυμων ποιοτικών λευκών και ερυθρών οίνων της ευρύτερης περιοχής του ξινόμαυρου.

Το ΔΣ του Συλλόγου αλλά και οι συμμετέχοντες εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, για την ευγενική προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι θετικά στο αίτημα του Συλλόγου προσφέρουν κρασιά με μεράκι αλλά και σημαντική βοήθεια για την επίτευξη των σκοπών  του.

Οι επιχειρήσεις αυτές είναι:  

Αργατία Ο.Ε.
Κοσφίτσκας Ιωάννης
Μπουτάρης Οινοποιητική
Μπουτάρης Ι. και Υιός Οινοποιητική ΑΕ
Vaeni-Naoussa 
Οινοποιείο Καρανάτσιου
Οινοποιείο Θυμιόπουλος 

Ακόμη  στην επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλλαν: 

Το Τυπογραφείο Μπόσδος Βιργίλιος - με την εορταστική διακοσμητική νότα των φιαλών. τα ΜΜΕ της περιοχής - για την επικοινωνία, αλλά και το άψογο σέρβις με τη φιλική ζεστή εξυπηρέτηση του Αποστόλη και της Σοφίας με το προσωπικό της Roma Pizza .

Η στήριξη των χορηγών αυτών στην προχθεσινή εκδήλωση δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους, τόσο για τον συνάνθρωπο, όσο και για τον Σύλλογό μας. 

Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλους

Καλύτερο και ελπιδοφόρο το 2014

Το ΔΣ του ΕΡΑΣΜΟΥ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο