Πρωταθλητής Ελλάδος ο Δημοσθένης Ταραμονλής


Πρωταθλητής Ελλάδος  ο Δημοσθένης Ταραμονλής...

Με την διοργάνωση των masters όπου οι 8 καλύτεροι αθλητές της κατηγορίας έδωσαν την τελευταία μάχη της χρονιάς ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα για το 2013.

Στις  εγκαταστάσεις της Χαλκίδας έλαμψε για μια ακόμη φορά το άστρο του Βεροιώτη αθλητή. Χάνοντας μόνο έξι game στην φάση των ομίλων προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης όπου με καταπληκτική εμφάνιση συνέτριψε τον Θάνο Αριστοτέλη από την Αθήνα με σκορ  6/2 – 6/0.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΜΟΝΑ

Με την επιτυχία του, κατέκτησε και τυπικά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος με την  διαφορά ρεκόρ των 79 βαθμών από τον δεύτερο. Στην καταπληκτική του πορεία θα πρέπει να  σημειωθεί ότι έχασε μόνο 3 φορές και σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε 42 νίκες και έχει παίξει σε όλους τους τελικούς.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ

Με συμπαίκτη τον Λάππα Θεοδόση από τις Σέρρες κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θέση στην πανελλήνια κατάταξη στα διπλά της κατηγορίας.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο μεγάλος στόχος του αθλητή από 5 χρονών που ξεκίνησε το τένις ήταν να φορέσει την φανέλα της εθνικής και τα κατάφερε. Από 29/1 έως 2/2/2014 θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην κατηγορία κάτω των 14 στο EUROPEAN WINTER CUP 2014.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο