Γ. Μιχαηλίδης: Γιατί παραιτήθηκα...


Γ. Μιχαηλίδης: Γιατί παραιτήθηκα...

Τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από τη θέση του εκλεγμένου γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας εξηγεί με επιστολή του προς τον Τύπο ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ξεκαθαρίζοντας πως όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες περί παραίτησής του λόγω της νέας διοικήτριας του Νοσοκομείου Βέροιας, δεν ευσταθούν σε καμία περίπτωση.

Δείτε ποιοι είναι οι λόγοι παραίτησης και τι λέει για τα όσα γράφτηκαν:

Υπέβαλα την παραίτηση μου από Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, στην συνεδρίαση του οργάνου που έγινε στις 28/12/2013. Μου ζητήθηκε από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής να παραμείνω μέχρι να ορισθεί ο τρόπος αντικατάστασής μου, από το νέο γραμματέα, διαδικασία η οποία καθορίστηκε την Πέμπτη 16/1/2014. Τα καθήκοντα του γραμματέα της Ν.Ε. θα ασκεί η αναπληρώτρια μου,  Βαλδήρ Ιωάννα, μέχρι την εκλογή του νέου γραμματέα

Οι λόγοι της παραίτησης, οι οποίοι αναλύθηκαν και στις δύο συνεδριάσεις, παρουσία του γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής, έχουν να κάνουν με ζητήματα που αφορούν την οργανωτική δομή, το μοντέλο λειτουργίας, και άλλα θέματα σοβαρά κατά την άποψή μου που αφορούν εξολοκλήρου την Ν.Ε.  
Επειδή όμως είδε το φώς της δημοσιότητας μια "ερμηνευτική" των δηλώσεών μου σχετικά με την τοποθέτηση νέας διοικήτριας στο νοσοκομείο του Νομού μας, θα ήθελα με την ευκαιρία να αποκαταστήσω τα πράγματα. Η τοποθέτηση αυτή σαφέστατα δεν ήταν ο λόγος της παραίτησης. Αφορά απόφαση της Κυβέρνησης και προσωπικά δεν με αγγίζει η συγκεκριμένη επιλογή. Και φυσικά όλα όσα ακούστηκαν και σχολιάστηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αντιθέτως εύχομαι ολόψυχα στη νέα Διοικήτρια του νοσοκομείου μας καλή επιτυχία στο έργο της.

Υπήρχαν και υπάρχουν άλλα ζητήματα δυστυχώς σοβαρότερα τα οποία έγκαιρα είχα επισημάνει αλλά δυστυχώς συνέχισαν να υφίστανται. Δόθηκε μία πίστωση χρόνου προκειμένου να λυθούν, να διευθετηθούν τα θέματα που «ταλαιπωρούσαν» την Οργάνωση της Ημαθίας. Δυστυχώς αυτός ο χρόνος πέρασε άπραγος και η Ν.Ε. με τον γραμματέα της, δεν μπορούσαν να αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία σε μία κοινωνία που «βράζει».

Παραιτήθηκα λοιπόν, παραμένοντας απλός στρατιώτης με το όπλο «παραπόδα» εν αναμονή του νέου. Είμαι στην ίδια γραμμή με όλους εκείνους που χρόνια τώρα αγωνιζόμαστε, με τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας, για  μια καλύτερη κοινωνία.

Με εκτίμηση
Μιχαηλίδης Γιώργος

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο