Κοπή πίτας εργαζομένων στην Π.Ε. Ημαθίας


Κοπή πίτας εργαζομένων στην Π.Ε. Ημαθίας...

Την βασιλόπιτά του έκοψε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Π.Ε. Ημαθίας.   Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Σαλιάγκας, αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους, αναφέρθηκε σύντομα στα σημερινά μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, ζήτησε τη συνεργασία και την κατανόηση από τις πολιτικές ηγεσίες της Περιφέρειας και Αντιπεριφέρειας και τόνισε ότι κάτω από τις σημερινές δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, οι εργαζόμενοι της Κ.Μ. κάνουν ότι είναι δυνατό για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας και τσιπουρομεζέ και  το τυχερό κομμάτι να το κερδίζει ο Σύλλογος, ενώ το φλουρί έτυχε σε υπάλληλο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας που κέρδισε ένα tablet, προσφορά του Συλλόγου.
  
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στάθης Σαρρηγιαννίδης και ο Αντώνης Τζάκος, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Π.Ε. Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ).

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο