Ο Δήμαρχος Νάουσας έδιωξε αντιδήμαρχο επειδή ο γιος του δεν τον... λιβάνιζε!


Ο Δήμαρχος Νάουσας έδιωξε αντιδήμαρχο επειδή ο γιος του δεν τον... λιβάνιζε!

Ό,τι και να πούμε για την συμπεριφορά του Δημάρχου Νάουσας Τάσου Καραμπατζού είναι λίγο! Ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ (ντεμέκ "δημοκρατικός") ζήτησε την παραίτηση του αντιδημάρχου του Θωμά Βράντση, επειδή ο γιος του, Νίκος Βράντσης, με άρθρο του σε εφημερίδα της Νάουσας, άσκησε κριτική (μεταξύ άλλων) στη Δημοτική Αρχή, μέσα από ένα κείμενο με έντονα λογοτεχνικά στοιχεία!

Αυτό, τουλάχιστον, συμπεραίνεται μέσω της επιστολής παραίτησης του κ. Βράντση, σε συνδυασμό με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ της Νάουσας.

Δεν ξέρουμε αν ο κ. Καραμπατζός τα παιδιά του τα έχει με τον... βούρδουλα και δεν θα τολμούσαν να πουν λέξη εναντίον της Αυτού Εξοχότητος του Δημάρχου, ούτε μας απασχολεί αν ο γιος του πρώην αντιδημάρχου είχε δίκιο ή άδικο στην κριτική του (κατά την άποψή μας, το κείμενο που έγραψε είναι εκπληκτικό και αντί να ενοχλήσει κάποιους, θα έπρεπε να τους ταρακουνήσει! Θα το αναδημοσιεύσουμε αμέσως μετά). Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Νίκος Βράντσης (που ούτε τον έχουμε δει τον άνθρωπο), δεν "μάσησε" από αρχηγιλίκια και δεν αυτοφιμώθηκε εξαιτίας του πατέρα του.

Βλέπετε, οι καιροί που οι "αφέντες" των σπιτιών καθόριζαν μέχρι και την ψήφο των υπόλοιπων μελών της οικογενείας τους, πόσο μάλλον την κοινωνικής τους συμπεριφορά, έχουν περάσει - ευτυχώς!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο