Παίζουν τον Άλεξ στα... ζάρια της τηλεθέασης!


Παίζουν τον Άλεξ στα... ζάρια της τηλεθέασης!

Μια μεγάλη... φούσκα, που όμως πρέπει να γέμισε κατά μερικές χιλιάδες ευρώ τις τσέπες των ιθυνόντων από τις διαφημίσεις, ελέω υψηλής τηλεθέασης, ήταν η υπόθεση με τα οστά στην Ρωμανίκη, όπως τολμήσαμε να γράψουμε στο InVeria.gr, μία μέρα πριν την εκταφή των οστών.

Στο όνομα της τηλεθέασης, τα οστά μιας γυναίκας έγιναν αντικείμενο κανιβαλισμού, ενώ το ίδιο συνέβη και με το όνομα του Άλεξ. 

Όπως γράφει ο Δημήτρης Καρολίδης στο Verianet.gr, ο φερόμενος ως μοναδικός γνώστης της εκταφής εφηβικών οστών, χαρακτήρισε απίθανη την ιστορία, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Φως στο Τούνελ". Αλλά, όπως σημειώνει ο ίδιος, αυτή η συνέντευξη δεν προβλήθηκε ποτέ από την εκπομπή!

Αν και μετά από αυτό το κακοστημένο πανηγυράκι - που έσυρε εισαγγελείς, ιατροδικαστές και αστυνομίες να ξεθάψουν τα οστά μια γυναίκας, επειδή υποτίθεται ένας αναξιόπιστος (από κάθε άποψη) άνθρωπος τους πέταξε μια εντύπωση που είχε - δεν καθιστά αυτοδίκαια την Αγγελική Νικολούλη (και όλο το τσίρκο της) "persona non grata" στην Ημαθία, τι άλλο θα περιμένουμε;

Το τι έγινε, θεωρούμε ότι είναι πλέον πασιφανές, ένας "σαματάς" για να καλυφθεί ενδεχομένως κάποια "κοιλιά" στα μυστήρια... Αυτό που δεν ξέρουμε και θα ήταν χρήσιμο να το μάθουμε, είναι αν η οικογένεια του Άλεξ γνώριζε για τη συνέντευξη του επιτρόπου που δεν προβλήθηκε ποτέ και το τι κακόγουστο παιχνίδι παίχτηκε στην - αιμοβόρα - τηλεόραση...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο