Π. Παυλίδης: Αναληθή τα όσα είπε η Δήμαρχος για μένα


Π. Παυλίδης: Αναληθή τα όσα είπε η Δήμαρχος για μένα...

Στα ερωτήματα που έθεσε το InVeria.gr στον Παύλο Παυλίδη, με αφορμή τα όσα είπε η Δήμαρχος, απάντησε ο ίδιος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας. 

Ο κ. Παυλίδης, στις δηλώσεις του προς το InVeria.gr, σημείωσε τα εξής:

- Κατά την τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο (διαβάστε την εδώ) έθεσε πολιτικά ζητήματα και μίλησε με πολιτικά επιχειρήματα και γεγονότα. Δεν έκανε σχόλια ή αναφορές κουτσομπολιού, όπως η Δήμαρχος. Για αυτό και δεν θα  συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο του διαλόγου, παρά θα επιμείνει να μιλά πάντα με υπαρκτά και αποδεικτέα γεγονότα και όχι κουβέντες που δεν μπορούν να αποδειχθούν, αλλά μόνο να διαψευσθούν. 

Πάντως, σχετικά με τα ερωτήματα που το InVeria.gr έθεσε δημόσια, ο κ. Παυλίδης απαντά:

- Σχετικά με την αναφορά της Δημάρχου ότι ο Παύλος Παυλίδης της ζήτησε "να μην φέρει το θέμα στην ομάδα", τόνισε πως αυτό της το είχε ζητήσει προ 2 ετών, όταν είχε τεθεί θέμα περί μισθοδοσίας του προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας και δεν έχει καμία σχέση με την πρόθεσή της για τις εκλογές.
Άρα, παρακάλεσε την Δήμαρχο να μην πάει εκείνο το θέμα στην Ομάδα, για να μην διασπαστεί η και υπάρχουν απρόβλεπτες συνέπειες για τον δήμο, επί 2 χρόνια.

- Σχετικά με την αναφορά της Δημάρχου ότι ο Παύλος Παυλίδης την παρακάλεσε να ξανακατέβει, ο κ. Παυλίδης απάντησε πως - ενώ ήδη είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο πως με την Δήμαρχο επικεφαλής δεν θα έθετε ξανά υποψηφιότητα - δεν επρόκειτο για παρακάλια, αλλά για διερευνητική των προθέσεών της ερώτηση, που δεν έγινε μόνο από τον ίδιο, αλλά και από πολλούς άλλους συναδέλφους του.

- Τέλος, σχετικά με τις αιτιάσεις της Δημάρχου περί παραίτησης όσων διαχώρισαν τη θέση τους, ο κ. Παυλίδης παρέπεμψε στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο (διαβάστε την εδώ) και ιδιαιτέρως στις τρεις τελευταίες παραγράφους...


Με λίγα λόγια, το δικό μας συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Παυλίδης θεωρεί πως η Δήμαρχος μη έχοντας να απαντήσει τίποτα ουσιαστικό από όσα είπε, το έριξε στο... κουτσομπολιό, για να πετάξει την "μπάλα στην εξέδρα"...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο