"Συνωστισμός" Ημαθιωτών στο Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης



"Συνωστισμός" Ημαθιωτών στο Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης...

Έντονα Ημαθιώτικο, αλλά και πολιτικό χρώμα, έχει αυτές τις μέρες το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς εκδικάστηκαν ή περιμένουν να εκδικαστούν υποθέσεις όπως αυτή του δρόμου Σέλι - Α. Σέλι, υπόθεση στην οποία ήταν μάρτυρας* ιδιοκτήτης αλυσίδας Σ/Μ στη Β. Ελλάδα, αλλά και του πρώην Δημάρχους Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου!

Όσον αφορά την υπόθεση Σέλι - Α. Σέλι, που κατηγορούμενοι είναι πρώην αντιδήμαρχος Βέροιας και υπηρεσιακοί παράγοντες (επειδή υπέγραψαν για πληρωμή εργασιών που δεν είχαν γίνει), η υπόθεση δεν συζητήθηκε λόγω φόρτου υποθέσεων και πήρε αναβολή λίγων ημερών.

Όσον αφορά την δίκη του πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης, η διαδικασία συνεχίζεται επί ημέρες και έχει ακόμη μέλλον μπροστά της!

Πέρα φυσικά από τους κατηγορούμενους, Ημαθιώτες και μη, πολλοί ήταν αυτοί - από την πολιτικό χώρο και όχι μόνο - που βρέθηκαν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, για να παρακολουθήσουν από κοντά τις υποθέσεις.

* Ενημέρωση 23/1/2013: Γράψαμε πως στην υπόθεση με το Σ/Μ ήταν κατηγορούμενος ιδιοκτήτης Σ/Μ, βασιζόμενοι σε πληροφορίες παρόντων, τις οποίες θεωρήσαμε εκ των πραγμάτων και εκ της ιδιότητάς του αξιόπιστες, ωστόσο από την επιχείρηση μας ενημέρωσαν πως ο εν λόγω ιδιοκτήτης ήταν παρών ως μάρτυρας και όχι ως κατηγορούμενος. 
Εφόσον ισχύει αυτή η πληροφορία (δεν έχουμε λόγο να την αμφισβητήσουμε) ζητούμε συγγνώμη  και επανορθώνουμε.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο