Τα πάντα ρευστά στο προεκλογικό τοπίο της Βέροιας!


Τα πάντα ρευστά στο προεκλογικό τοπίο της Βέροιας...

Είμαστε τρεις μήνες πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου και τέσσερις από την διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών 2014 (σύμφωνα με το άρθρο 115 του ν. 3852/2010 η προεκλογική περίοδος είναι 30 ημέρες) και όλα στον Δήμο Βέροιας παραμένουν ρευστά! Όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ! 

Από τις ανακοινωθείσες υποψηφιότητες μέχρι της φημολογούμενες...

Ονόματα γράφονται και... ξεγράφονται, γίνονται συζητήσεις, επαφές κλπ, αλλά κανένας συνδυασμός δεν είναι έτοιμος (άσχετα με το τι διαρρέουν τα γραφεία ή τα... παπαγαλάκια τους) και τη δεδομένη στιγμή, δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

Όπως φαίνεται, αυτή η ανετοιμότητα και η αναμονή θα πάει πολύ πίσω την έναρξη της ουσιαστικής προεκλογικής περιόδου και θα μείνει πολύ λίγος χρόνος για τον όποιο προεκλογικό διάλογο.

Αυτή η κατάσταση, όσους έχουν πολλά να πουν και να δείξουν, δεν τους συμφέρει. Άλλους πάλι, τους έρχεται... λουκούμι, καθώς όσο το λιγότερο εκτεθούν δημόσια, τόσο λιγότερη... χασούρα θα έχουν!

Να σημειωθεί ότι με τη μέχρι τώρα φημολογία, οι εκλογές θα γίνουν στις 18 Μαΐου και οι επαναληπτικές στις 25 Μαΐου, μαζί με τις Ευρωεκλογές. Ωστόσο, εκφράζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους φορείς και πρόσωπα έντονη αντίθεση επ' αυτών των ημερομηνιών, καθώς - σύμφωνα με το σχέδιο "Καλλικράτης" - οι εκλογές Περιφερειαρχών, Δημάρχων και Συμβούλων πρέπει να συμπίπτουν με τις Ευρωεκλογές, άρα η ημερομηνία των εκλογών πρέπει να είναι στις 25 Μαΐου (με τις ευρωκλογές) και όπου και αν χρειαστεί, να γίνουν επαναληπτικές εκλογές την επόμενη Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014.

Όπως και να έχει, ή στις 18/1 ή στις 25/1, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση των κρίσιμων τελευταίων 4 μηνών...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο