Βέροια: Κουτοπόνηρο... λαμόγιο πήγε να την βγάλει φθηνά στην αγορά επίπλων!


Βέροια: Κουτοπόνηρο... λαμόγιο πήγε να την βγάλει φθηνά στην αγορά επίπλων!

Ένας 60χρονος συνελήφθη την Δευτέρα (13/1/2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, ενώ για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός επιπλέον 38χρονου, αφού οι δυο τους επιχείρησαν να πάρουν... μισοτιμής έπιπλα που παρήγγειλαν από κατάστημα 26χρονου.

Το προηγούμενο Σάββατο (11/1/2014), ο 38χρονος συμφώνησε την αγορά επίπλων, έναντι χρηματικού ποσού, από επιχείρηση εμπορίας επίπλων ενός 26χρονου, προκαταβάλλοντας κάποιο χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, την Δευτέρα (13/1/2014) υπάλληλος - οδηγός της επιχείρησης, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον 38χρονο, παρέδωσε και τοποθέτησε τα ανωτέρω έπιπλα στην οικία 60χρονου στη Βέροια, χωρίς να του δοθεί το υπόλοιπο χρηματικό ποσό το οποίο είχε συμφωνηθεί, ενώ ο 38χρονος παραπλάνησε και οδήγησε οδικώς τον υπάλληλο, μακριά από την οικία.

Ο 60χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη την το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην πόλη της Βέροιας, ενώ - όπως προαναφέρθηκε - σε βάρος του 38χρονου συνεργού του στην απάτη σχηματίστηκε δικογραφία. 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, ενώ ο επίδοξος απατεώνας που συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο