Βέροια: Σεμινάριο για ενδοοικογενειακή βία από τον "Έρασμο"


Βέροια: Σεμινάριο για ενδοοικογενειακή βία από τον "Έρασμο"...

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση και πιστοποιημένη δομή από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας. 

Ως φορέας παροχής κοινωνικών υπηρεσιών,  στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, παρέχοντας πάσης φύσεως αρωγής και συμπαράστασης σε άτομα στα οποία ασκείται οποιαδήποτε μορφή βίας και αντιμετωπίζουν προσωπικά, οικογενειακά και εν γένει κοινωνικά προβλήματα. 

Στο πλαίσιο της δράσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, ο Σύλλογος διοργανώνει επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους εθελοντές-μέλη του με θέμα: 

«ΕΝΔΟOIΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ: ΜΟΡΦΕΣ, ΑΙΤΙΑ KAI TΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ».

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η διαρκής ενημέρωση των εθελοντών-μελών του Συλλόγου αλλά και η ειδική κατάρτισή τους σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία. 

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου θα είναι η κ. Ιωάννα Κακολύρη-Κλίτση (Ψυχολόγος, MSc Κλινικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Leiden της Ολλανδίας).

Το επιμορφωτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας «Θεανώ Ζωγιοπούλου» στις 31 Ιανουαρίου 2014 από τις 18:00 - 20:00 μ.μ.

Για δήλωση συμμετοχής σας επικοινωνήστε με τον «Έρασμο».

Τηλ.: 23310 74073
Κιν.: 6984568719
Εmail: erasmos.veria@yahoo.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο