Βέροια: Συμβολική κατάληψη της ΔΟΥ από αγρότες


Βέροια: Συμβολική κατάληψη της ΔΟΥ από αγρότες...

Σε νέες πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από την ερχόμενη εβδομάδα, προσανατολίζονται οι αγρότες της Ημαθίας αλλά και όλης της Ελλάδας, αν η κυβέρνηση επιμείνει στον τρόπο φορολόγησης των αγροτών με την τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων που ισχύει για φέτος.

Αυτό ανακοίνωσαν οι πρόεδροι των τριών Αγροτικών Συλλόγων Γεωργών Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας, το πρωί της Τετάρτης (29/1/2014) στη μεγάλη κινητοποίηση μπροστά από τη ΔΟΥ Βέροιας.

Ο νέος τρόπος φορολογίας εστιάζει στα πρόστιμα και είναι αποκεφαλισμός του αγροτικού κόσμου, τόνισαν οι ομιλητές (Παναγιώτης Μεσσαλάς, Τάσος Χαλκίδης, Κώστας Ταμπακιάρης), με τον δεύτερο να καλεί τους βουλευτές να μην επιστρέψουν στην Ημαθία αν δεν έχουν καλά νέα να φέρουν μέχρι το Σαββατοκύριακο, οπότε και τέθηκε η προθεσμία απάντησης στο αίτημα των αγροτών.

Οι αγρότες προτείνουν να ισχύσει ο παλιός τρόπος φορολόγησης και η τήρηση βιβλίων να ξεκινήσει από την επόμενη χρονιά.

Μετά τις ομιλίες αντιπροσωπεία των αγροτών κατάθεσε υπόμνημα με τις προτάσεις των αγροτικών συλλόγων στον διευθυντή της ΔΟΥ.

Παρόντες στην κινητοποίηση της Τετάρτης μπροστά από την εφορία ήταν οι δήμαρχοι Νάουσας και Αλεξάνδρειας, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κ.ά.

Πηγή: laos-epea.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο