Ημαθία: Τίμησαν τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς


Ημαθία: Τίμησαν τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς...

Τους συναδέλφους τους που έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, τίμησαν το πρωί του Σαββάτου (22/2/2014), οι Αστυνομικοί της Ημαθίας, εν ενεργεία και απόστρατοι, με επιμνημόσυνη δέηση στο Ναό Αγίων Αναργύρων Βέροιας.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε, επ' ευκαιρία του Ψυχοσάββατου, από τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Αρχιμ. Γεώργιο Χρυσοστόμου, έπειτα από σχετικό αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας και της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ημαθίας.

Παρόντες ήταν ο διευθυντής της Α.Δ. Ημαθίας, ταξίαρχος Νικόλαος Μπαντουβάκης και άλλοι αξιωματικοί και αστυφύλακες της Αστυνομική Διεύθυνσης του Νομού, απόστρατοι αξιωματικοί της αστυνομίας και αστυνομικοί, οι διοικήσεις και μέλη των δύο Σωματείων, ο αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο τ. Δήμαρχος Βέροιας Χρήστος Σκουμπόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης στους Αγ. Αναργύρους Βέροιας, προσφέρθηκε καφές στη μνήμη των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος αστυνομικούς στην "Ελιά".

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο