Τι δηλώνει ο Χρ. Τσιούντας για τη συμμετοχή του στις Δημοτικές Εκλογές...


Τι δηλώνει ο Χρ. Τσιούντας για τη συμμετοχή του στις Δημοτικές Εκλογές...

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας και πρώην Δήμαρχος Δοβρά Χρήστος Τσιούντας, αναφορικά με τις προθέσεις του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές έστειλε την παρακάτω δήλωση:

"Το 2006, με συνεργάτες από όλους τους πολιτικούς χώρους δημιουργήσαμε τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» και συμμετείχαμε στις δημοτικές εκλογές για τον δήμο ΔΟΒΡΑ.

Οι πολίτες τίμησαν και επιβράβευσαν τον ανεξάρτητο χαρακτήρα και την πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού μας τότε. Αισθανόμαστε όμως και σήμερα δικαιωμένοι για την επιλογή μας εκείνη, αφού 8 χρόνια μετά οι τωρινοί συνδυασμοί για τις εκλογές αποδέχονται και προβάλλουν τον ανεξάρτητο χαρακτήρα τους.

Πιστεύουμε ότι ήταν θετική και πετυχημένη η θητεία μας, γιατί διοικήσαμε τον δήμο ΔΟΒΡΑ με υπευθυνότητα, εντιμότητα, σύνεση και διαφάνεια. Εξάλλου το γεγονός αυτό διαπιστώνεται από τα κατά καιρούς δημοσιεύματα και την έκθεση της ορκωτού λογίστριας στην εποχή της ενοποίησης με τον καλλικρατικό δήμο Βέροιας.

 «Ουδέν μεμπτόν για το δήμο Δοβρά» είχαν γράψει οι εφημερίδες τότε.

Για τις φετινές εκλογές, επειδή συχνά ερωτώμαι από δημοσιογράφους και συμπολίτες μου, δηλώνω ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμη και δεν έχω ενταχθεί σε κάποιον συνδυασμό. Ωστόσο, η αγάπη και το ενδιαφέρον μου παραμένουν αμείωτα για τα κοινά και την αυτοδιοίκηση. Πιστεύω δε ότι μπορώ να προσφέρω ακόμη τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση.

Επειδή δεν έχω ενταχθεί σε κάποιον συνδυασμό προς το παρόν, την οριστική μου απόφαση για το εάν θα συμμετέχω στις εκλογές, με ποιόν συνδυασμό και γιατί, θα το γνωστοποιήσω προσεχώς.
  
Τσιούντας Χρήστος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας"

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο