Παλαιοκομματικός ο συνδυασμός Ιωαννίδη...


Παλαιοκομματικός ο συνδυασμός Ιωαννίδη...

Μπορεί τόσο καιρό να διατυμπάνιζαν ορισμένοι πως οι εκλογές δεν έχουν κομματικό χρώμα, αλλά καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, ωστόσο ο ορισμένος από τη ΝΔ υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας τους... έβγαλε την καραμέλα!

Όχι μόνο κομματικός θα είναι ο συνδυασμός του, αλλά θα εντάξει άτομα που θα του υποδείξουν οι βουλευτές (για να μην στεναχωρήσει και κανέναν) και η τοπική οργάνωση της ΝΔ.

Αυτά τουλάχιστον δήλωσε κατά την περιοδεία του στην Ημαθία, την περασμένη Δευτέρα (24/2).

Ίσως το κάνουν επίτηδες εκεί στη ΝΔ και επιλέγουν "δύσκολα" πρόσωπα για την Κεντρική Μακεδονία (βλέπε τον "Ζορό" παλαιότερα), αλλά όπως πολλοί άρχισαν να υποψιάζονται, μάλλον η ΝΔ πάει για ηρωική... έξοδο και ψάχνει να βρει που θα αποδώσει τις ευθύνες (εν προκειμένω στον Απ. Τζιτζικώστα).

Πάντως, επειδή ειδικά στις Περιφερειακές Εκλογές το κριτήριο θα είναι περισσότερο κομματικό παρά Αυτοδιοικητικό, προβλέπεται ο "κόουτς" να χάσει από το... τζάμπολ τον αγώνα και τα "τρίποντα" θα πέσουν... βροχή! 

Εκτός και αν πάρουν το μήνυμα κάτω στην Αθήνα (δύσκολα, γιατί η μέθοδος επικοινωνίας είναι ακόμη με... τηλέγραφο) και προσπαθήσουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. 

Και ένα τελευταίο σχόλιο: Από την διάσπαση της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία - πολύ φοβόμαστε - θα επιπλεύσουν πολλοί... φελλοί, που σε αντίθεση περίπτωση δεν θα είχαν καμία ελπίδα. Αλλά, ποιος νοιάζεται για αυτά; Το πολιτικό παιχνίδι να γίνεται!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο