Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για την επίσκεψη Ιωαννίδη


Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για την επίσκεψη Ιωαννίδη...

Χαμόγελα και υποσχέσεις, σε ένα τοπίο όπου « έχει διαλυθεί το σύμπαν από την υπερφορολόγηση των πολιτών και απελπισμένοι άνθρωποι πηδούν από τα μπαλκόνια»  όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στον τοπικό τύπο, μοίραζε ο κ. Ιωαννίδης στην σύντομη επίσκεψή του στην Ημαθία προκειμένου να επιλέξει τους εκλεκτούς του ψηφοδελτίου του. 

Με την ευκαιρία αυτή πέταξε μεταξύ των άλλων και δύο «πυροτεχνήματα». Ότι  θα δώσει έμφαση στη δημιουργία θέσεων εργασίας και  στον πρωτογενή τομέα παραγωγής.
   
Σε ό,τι αφορά το πρώτο : θέλουμε να του υπενθυμίσουμε πως, στον τόπο μας  και τόπο του,που τώρα επιστρέφει για  να «εργαστεί» όπως λέει, το ποσοστό ανεργίας είναι πάνω από τον ελληνικό μέσο όρο, πάνω από 30%. Του υποβάλλουμε το ερώτημα : θεωρεί υπεύθυνη γι αυτό το γεγονός  τη μνημονιακή κυβερνητική πολιτική την οποία πιστά υπηρέτησε ή τους περιφερειάρχες που επιθυμεί να διαδεχθεί (τον κ Ψωμιάδη με τους λαϊκισμούς του και τις παρατυπίες του και τον κ. Τζιτζικώστα  με  τα προγράμματα και την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ περί των οποίων πανηγυρίζει-για κάθε 736.000 ευρώ επένδυση, άνοιξε μια θέση εργασίας! Ορίστε τι σημαίνει ανάπτυξη για τους λίγους.-) ή και τα δύο ταυτόχρονα;  Ας διαλέξει.

Σε ότι αφορά το δεύτερο : πως θα δώσει έμφαση στον πρωτογενή τομέα παραγωγής. Θέλουμε επίσης να του υπενθυμίσουμε πως οι αγρότες αυτές τις ημέρες βρίσκονταν στους δρόμους, βρίσκονταν στα μπλόκα της Κουλούρας  και - λίγες ώρες πριν τη συνέντευξή του στη Βέροια- στη συνέλευσή τους αποφάσισαν ότι:  «Συνεχίζουμε απαρέγκλιτα τις κινητοποιήσεις και την διεκδίκηση όσων έχουμε θέσει σαν πλαίσιο αιτημάτων… ότι οι αγρότες θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι την τελική δικαίωση, έχοντας όλους αυτούς που με πράξεις ή παραλείψεις μας οδηγούν στον αφανισμό, για πάντα ΑΠΕΝΑΝΤΙ". Το δεύτερο ερώτημα είναι αν ο κ. Ιωαννίδης είναι με τους αγρότες ή με τους απέναντι;

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο