Προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για δράσεις του LEADER


Προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για δράσεις του LEADER...

Η Αναπτυξιακή Νομού Ημαθίας Α.Ε. Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α, συμμετέχει σε πρόγραμμα διακρατικής συνεργασίας με τίτλο: «Γαστρονομικές περιπλανήσεις και ο πολιτισμός των γεύσεων» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Μέτρου 421β, του Άξονα 4 «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του ΠΑΑ 2007-2013. Οι εταίροι του προγράμματος είναι συνολικά δεκαοκτώ Ομάδες Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) από τέσσερις χώρες, εννέα από την Ελλάδα, επτά από την Ιταλία και από ένας από την Κύπρο και την Πορτογαλία. 

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 4: Εκπαιδευτικές δράσεις, οι εταίροι προκηρύσσουν πρόχειρο ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη -από οικονομικής άποψης προσφορά- για την επιλογή Αναδόχου για τη υλοποίηση του έργου «Σχεδιασμός και εκτύπωση εκπαιδευτικού φακέλου» στο πλαίσιο υλοποίησης σχεδίου διακρατικής συνεργασίας με τίτλο «Γαστρονομικές περιπλανήσεις και ο πολιτισμός των γεύσεων».

Το έργο χρηματοδοτείται από τον Άξονα 4 «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του ΠΑΑ 2007-2013 με συγχρηματοδότηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατά 5% και από το  Ευρωπαϊκό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης κατά 95%. 

Πληροφορίες για την προκήρυξη στην ιστοσελίδα της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.  

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο