Σημαντική διάκριση για το ξενοδοχείο "Κόκκινο Σπίτι" της Βέροιας


Σημαντική διάκριση για το ξενοδοχείο "Κόκκινο Σπίτι" της Βέροιας...

Το "ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΙΤΙ" κατατάχθηκε 13ο στα Top 25 κορυφαία οικονομικά ξενοδοχεία του TripAdvisor, στα βραβεία Travellers’ Choice™ για το 2014.
Τα βραβεία Travellers’ Choice απονέμονται με βάση τις εκατομμύρια κριτικές και γνώμες των ταξιδιωτών του TripAdvisor, δηλαδή του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ιστότοπου παγκοσμίως!

Στα πέντε περίπου χρόνια λειτουργίας μας, μέσα από συνεχή προσπάθεια και φροντίδα, ώστε η διαμονή στο Κόκκινο Σπίτι να είναι εμπειρία αξέχαστη, καταφέραμε να κερδίσουμε αυτή την τόσο υψηλή θέση.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πελάτες μας που ανέδειξαν το ξενοδοχείο μας 13ο πανελλαδικά!!!
Και επειδή στο Κόκκινο Σπίτι, το ποιοτικό είναι προσιτό, η διάκριση στην κατηγορία ΄΄ κορυφαία οικονομικά ’’ επιβεβαιώνει την εξαιρετική σχέση "ποιότητας- τιμής" που μας διακρίνει.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook : https://www.facebook.com/KokkinoSpitiHotel,  και κερδίστε ένα 2ήμερο στο Κόκκινο Σπίτι, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας!

Δείτε την διάκριση και διαβάστε κριτικές σχετικά με το ξενοδοχείο <Κόκκινο Σπίτι> εδώ : http://www.tripadvisor.com.gr/TravelersChoice-Hotels-cBargain#13

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο