Βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες της Ημαθίας


Βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες της Ημαθίας...

Παρουσία εκατόν πενήντα και πλέον αγροτών στην αίθουσα του δήμου Αλεξάνδρειας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (2/2) η συγκέντρωση την οποία κάλεσε ο Αγροτικός Σύλλογος της περιοχής, με θέμα τη μορφή της κινητοποίησης που θα κάνουν οι αγρότες από αύριο Δευτέρα, για να διαμαρτυρηθούν για τις αποφάσεις της Κυβέρνησης που αφορά στο φορολογικό καθεστώς που θέλουν να τους εντάξουν.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Παν. Μεσσαλάς ανακοίνωσε στους συναδέλφους του ότι σε πλήρη συνεννόηση με τους αγροτικούς συλλόγους της Βέροιας και της Νάουσας αποφάσισαν από κοινού το πλαίσιο αγώνα και ότι θα βγουν σε ισάριθμα σημεία στην Ημαθία οι αγρότες. Δηλαδή, στην Αλεξάνδρεια στην δυτική είσοδο της πόλης, στην Βέροια στον κόμβο της Κουλούρας και στη Νάουσα στην διασταύρωση του Σ.Σ., λίγο έξω από τον Κοπανό.

Στόχος των αγροτών είναι να παρθούν πίσω τα μέτρα της Κυβέρνησης και ευελπιστούν ότι θα εισακουστούν από το Υπουργείο. Βέβαια, κατατέθηκε η βεβαιότητα ότι αν η κινητοποίηση πανελλαδικά είναι έντονη τότε η πίεση θα είναι μεγάλη και η κυβέρνηση θα υπαναχωρήσει.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο