Μήνας εξελίξεων στα προεκλογικά της Βέροιας ο Φλεβάρης


Μήνας εξελίξεων στα προεκλογικά της Βέροιας ο Φλεβάρης...

Κατά ένα μήνα πίσω από ότι περίμεναν όλοι πήγαν οι "εξελίξεις" στα προεκλογικά τεκταινόμενα για τις δημοτικές εκλογές της Βέροιας, ωστόσο πλέον ο καιρός "έφτασε", όπως αφήνουν να εννοηθεί πολλές παρατάξεις.


Την περασμένη εβδομάδα είχαμε επίσημη ανακοίνωση δια στόματος Καραπαναγιωτίδη ότι κατέρχεται στις εκλογές και εντός της ερχόμενης ή της επόμενης εβδομάδας, θα παραχωρήσει σχετική συνέντευξη Τύπου. 

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση από τον Κώστα Βοργιαζίδη, ο οποίος μάλιστα θα παρουσιάζει τους πρώτους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Χρήστος Σκουμπόπουλος αναμένεται περί τα μέσα Φλεβάρη να παραχωρήσει και αυτός συνέντευξη Τύπου, όπου πιθανότατα θα παρουσιάσει υποψηφίους.

Ο Αντώνης Μαρκούλης πιθανολογείται πως θα προβεί σε αντίστοιχες ανακοινώσεις μετά τις 20 Φεβρουαρίου, ενώ ο Γιάννης Παπαγιάννης φαίνεται πως δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στους δημοσιογράφους και ανακοινώνει μόνο μέσω δελτίων Τύπου τις υποψηφιότητες του συνδυασμού του.

Τέλος, η παράταξη "Ενεργοί Πολίτες για τον Δήμο Βέροιας" (όπου προσκολλήθηκε μεγάλη μερίδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ) εκλέγει επικεφαλής και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι σχετικές εξελίξεις, ενώ το ΚΚΕ εικάζεται πως θα ανακοινώσει τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου το όνομα του ή της επικεφαλής του ψηφοδελτίου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο