"Χ"αμένη ευκαιρία για τρίποντο από τη ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ


"Χ"αμένη ευκαιρία για τρίποντο από τη ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ...

Οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, αν και αγωνίζονταν για 85 λεπτά με παίκτη παραπάνω, δεν κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, στον αγώνα της Κυριακής (2/2/2014), στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε κάπως.. έντονα. Με πέναλτι, αποβολή και τον Μπεν να αστοχεί από τα 11 βήματα. Ο Γκονσάλβες βρέθηκε φάτσα με τον Πασχαλάκη, τσίμπησε τη μπάλα με τον νεαρό κίπερ να τον ανατρέπει και το διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Μπεν ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Αθανασιάδης έπεσε σωστά και απέκρουσε.

Στο 14ο λεπτό είχαμε μία ακόμα περίπτωση που οι παίκτες της Βέροιας ζήτησαν πέναλτι όμως ο διαιτητής δεν το έδωσε. Ο Γκονσάλβες έκανε την μπούκα, όμως βρέθηκε κάτω μετά από κόντρα με τον Σαρακατσάνο.

Η Βέροια πήρε τα ηνία του αγώνα, όπως ήταν λογικό, και πίεσε τους "κροκόδειλους", όμως επικίνδυνες καταστάσεις δεν είχαμε μπροστά από την εστία του Αθανασιάδη εκτός από ένα του του Τραπ στο 29ο λεπτό.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα εντυπωσιακό σλάλομ του Ιγκόρ ανάμεσα σε τρεις παίκτες στο 44ο λεπτό, όμως το πλασέ του έπιασε ο Καντιμοίρης στη γωνία του.

Τεράστια ευκαιρία!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Βέροια να χάνει μία απίστευτη ευκαιρία για να κάνει το 1-0. Ο Ζεζίνιο δυο φορές δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ, τελικά η μπάλα στρώθηκε στον Τραπ που σούταρε, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και ο Γκονσάλβες από κοντά, με κενό τέρμα, πλάσαρε άουτ!

Η απάντηση του Πανθρακικού ήρθε στο 65ο λεπτό (ναι για 15 λεπτά δεν είχαμε ευκαιρία). Σέντρα στην περιοχή, κεφαλιά του Τζάνη η μπάλα για λίγο άουτ. Η Βέροια άγγιξε το γκολ στο 74' με τον Μπαργκάν, όμως το σουτ του πέρασε επίσης άουτ.

Το ματς έκλεισε με τους γηπεδούχους να χάνουν δυο καλές στιγμές με τον Μπαργκάν και τον Τραπ, όμως ο νεαρός Αθανασιάδης δήλωσε ξανά "παρών".

Ο MVP της αναμέτρησης
Ο έμπειρος Τραπ έκανε τα πάντα επιθετικά για την Βέροια και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως Μπεν και Γκονσάλβες δεν σκόραραν. Ο Αθανασιάδης, που μπήκε ως αλλαγή, έπιασε τα άπιαστα για τον Πανθρακικό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Η απογοήτευση
Ο Πασχαλάκης στην πρώτη του συμμετοχή φέτος με τον Πανθρακικό αποβλήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό! Ευτυχώς για τον ίδιο το πέναλτι του Μπεν δεν μπήκε γκολ.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Καιρός: Συννεφιά

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (Μπαργκάν 65'), Γεωργιάδης, Καλτσάς, Όστοϊτς, Παυλίδης, Μπάρμπας, Γκονσάλβες

Πανθρακικός (Μάντζιος): Πασχαλάκης (Αθανασιάδης 6'), Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης (Χαζομέρης 77'), Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ

Γκολ: -

Κάρτες: Πασχαλάκης (κόκκινη 5'), Αμαραντίδης, (κίτρινη 40'), Παπαγεωργίου (κίτρινη 43'), Παυλίδης (κίτρινη 64'), Αθανασιάδης (66' κίτρινη)

Πηγή: sport24.gr
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο