Δεν θα είναι υποψήφιος ο Π. Παυλίδης - Οι λόγοι της τελικής του απόφασης...



Δεν θα είναι υποψήφιος ο Π. Παυλίδης - Οι λόγοι της τελικής του απόφασης...

Το προηγούμενο διάστημα έπαιξε δυνατά το όνομά του στο προεκλογικό - υπό διαμόρφωση τότε - σκηνικό και ήταν πολύ πιθανόν να τεθεί ως επικεφαλής μίας παράταξης που θα απαρτιζόταν από ευρεία γκάμα υποψηφίων. Ο λόγος για τον Παύλο Παυλίδη, δημοτικό σύμβουλο Βέροιας, πρόεδρο του νομικού προσώπου ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας και πρόεδρο των Αστικών ΚΤΕΛ Βέροιας.

Ωστόσο, ο Παύλος Παυλίδης, αποδεικνύοντας πως αυτά που λέει τα εννοεί, τόνιζε ξεκάθαρα: "Αν δεν ευοδωθεί η προσπάθεια για την κατάρτιση αυτού του συνδυασμού, θα πάω σπίτι μου".

Τελικά, η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε και - τιμώντας τον λόγο του - ο Παύλος Παυλίδης δηλώνει στο InVeria.gr πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές...

Μια απόφαση "παντελονάτη", καθώς θέλει θάρρος και ψυχικό σθένος να πεις "φεύγω", όταν υπάρχει η δυνατότητα, έστω με μερικές εκπτώσεις στην προσωπική σου αξιοπρέπεια, να παραμείνεις στην επιφάνεια...

Δείτε την δήλωσή του στο InVeria.gr

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η πόλη έχει αυξημένες ανάγκες από οργάνωση, δυναμική και αποτελεσματικότητα. Κι αυτά δεν τα βλέπω σήμερα. Και στεναχωριέμαι κι από τις προσωπικές επιδιώξεις και τα συμφέροντα πάνω σε αυτήν την πόλη που ζω και αγαπώ. Η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός ούτε η ζωή μας. Μπορούμε να χαρούμε με την οικογένεια μας και την δουλειά μας. Θα είμαι παρών ενεργά μέσα από την αγάπη για προσφορά και μόνο, όπως τόσα χρόνια."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο