Βέροια: Βρέθηκαν στο μαγαζί του εξαρτήματα κλεμμένης μοτοσυκλέτας


Βέροια: Βρέθηκαν στο μαγαζί του εξαρτήματα κλεμμένης μοτοσυκλέτας...

Δικογραφία σε βάρος ενός 42χρονου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Βέροιας, καθώς εντοπίστηκαν στο κατάστημά του ο κινητήρας και άλλα εξαρτήματα από μοτοσυκλέτα που κλάπηκε πριν 2 χρόνια (τον Μάρτιο του 2012) από τη Νάουσα.

Αρχικά, προηγήθηκε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας ότι, τον Μάρτιο του έτους 2012 άγνωστος δράστης αφαίρεσε τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα ενός 46χρονου, την οποία ο ιδιοκτήτης της είχε σταθμεύσει έξω από την οικία του στη Νάουσα.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας εντόπισαν την "διαδρομή" της κλεμμένης μοτοσυκλέτας και, δύο χρόνια μετά, πραγματοποίησαν έρευνα στο κατάστημα ενός 42χρονου στην Βέροια, όπου βρέθηκαν ο κινητήρας και διάφορα εξαρτήματα της ανωτέρω αφαιρεθείσας μοτοσυκλέτας.

Τα μέρη της μοτοσυκλέτας κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προαναφερομένου, ο οποίος δε συνελήφθη, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο