Δύο γκολ από πέναλτι και ισόπαλο αποτέλεσμα για ΒΕΡΟΙΑ και ΑΤΡΟΜΗΤΟ (1-1)



Δύο γκολ από πέναλτι και ισόπαλο αποτέλεσμα για ΒΕΡΟΙΑ και ΑΤΡΟΜΗΤΟ (1-1)

Έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία πήρε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό στάδιο, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 29ης αγωνιστικής, το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Μαρτίου 2014.

Οι «κυανέρυθροι» παρότι βρέθηκαν να χάνουν από νωρίς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ούμπιδες (14’), πάλεψαν το ματς μέχρι τέλους παίζοντας ψυχωμένα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο φινάλε με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι) και με σκόρερ ποιον άλλον, τον Μοχάμεντ Μπεν!

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ατρόμητο να πατάει καλύτερα στο γήπεδο αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Καντιμοίρη.

Αντίθετα οι Βεροιώτες ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το καλό σουτ που επιχείρησε ο Μπεν λίγο έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσέναμο.

Στην πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ της «Βασίλισσας» οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, με το οποίο προηγήθηκαν στο σκορ.

Ήταν το 14ο λεπτό όταν ο Παπαδόπουλος πήγε να περάσει ανάμεσα από Γεωργιάδη και Αμαραντίδη, με τον τελευταίο να τον ανατρέπει (;) και τον διαιτητή να δείχνει με καθυστέρηση την άσπρη βούλα!

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ούμπιδες γράφοντας το 0-1 για τον Ατρόμητο.

Παρά την ψυχρολουσία οι Βεροιώτες προσπάθησαν να επανέλθουν στο ματς αλλά το μόνο που κατάφεραν μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου ήταν ένα καλό σουτ του Γεωργιάδη στο 20’, το οποίο μπλόκαρε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο Τσέναμο.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ντόστανιτς μπήκαν πιο δυνατά και με τη βοήθεια των φιλάθλων τους προσπάθησαν να φτάσουν σε μια γρήγορη ισοφάριση.

Ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους ήταν για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 51’ ο Γιαννούλης σέντραρε από αριστερά, ο Παπαδόπουλος έπιασε το σουτ απ' την καρδιά της περιοχής αλλά ο Καντιμοίρης απέκρουσε εντυπωσιακά και στην συνέχεια ο Αμαραντίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μη μπορεί να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έφτασαν κοντά στο γκολ στο 62’ αλλά η κεφαλιά του Μπρίτο έπειτα από σέντρα του Ούμπιδες, βρήκε σε ετοιμότητα τον Καντιμοίρη που μπλόκαρε τη μπάλα.

Οι «κυανέρυθροι» πάλεψαν μέχρι το τέλος για την ισοφάριση και οι προσπάθειές τους δικαιώθηκαν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ντόγος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Φυτανίδη.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μπεν γράφοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το τελικό 1-1!

Με λίγα λάθη ήταν η διαιτησία του Κουκουλάκη από το Ηρακλειο και των βοηθών του Δημητριάδη, Θανασακούδη (Μακεδονίας).

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπάρμπας, Όστοϊτς (85’ Ντόγος), Σιόντης (81’ Μάνος), Βεργώνης, Μπεν, Μπαργκάν (68’ Παυλίδης), Γκονσάλβες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσέναμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (69’ Φωτάκης), Παπαδόπουλος (81’ Ναπολεόνι), Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος, Ούμπιδες (90’+ Φάμπιο), Γκαρσία.

Πηγή: kerkidasport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο