Κυριακή Ορθοδοξίας και εορτή επέτειο έναρξη Επανάσταση 1822 στη ΝάουσαΚυριακή Ορθοδοξίας και εορτή επέτειο έναρξη Επανάσταση 1822 στη Νάουσα...

Από την ενορία Αγ. Δημητρίου Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής: Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ναούσης, σας προσκαλούν  να συμμετάσχετε στον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας και της επετείου της κηρύξεως της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1822 στην Ενορία μας.

Το πρωί της Κυριακής 9 Μαρτίου  2014,   θα τελεστεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα τελεστεί η Ακολουθία της Αναστηλώσεως των Ιερών Εικόνων και κατόπιν θα ψαλλεί η επίσημη Δοξολογία  της επετείου της κηρύξεως της Ελληνικής Επαναστάσεως στην Πόλη μας, την Κυριακή της Ορθοδοξίας του 1822.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από τους πολιτιστικούς συλλόγους της Πόλης μας να τιμούν τις εκδηλώσεις και τον εορτασμό όλοι οι σύλλογοι. Έτσι και φέτος όλοι οι σύλλογοι μετά το τέλος της  Δοξολογίας θα κατέβουν όλοι στις περαιτέρω εκδηλώσεις της Πόλεως.

Σας περιμένουμε όλους!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο