Πενθεί το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΑλεξάνδρειαςΠενθεί το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας...

Από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Μια άσχημη είδηση μας περίμενε σήμερα στο σχολείο μας. Το σκληρό πρόσωπο της αναπηρίας χτύπησε την πόρτα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.

Ο μαθητής μας, ο Μπαϊράμ, δεν θα είναι πια μαζί μας έφυγε στο μεγάλο ταξίδι της ΖΩΗΣ , το Σάββατο το βράδυ η καρδιά του δεν άντεξε. Η "κακή" του υγεία είναι η αιτία αυτής της απώλειας. 

Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη στους γονείς και στους συγγενείς του. Θα παραμένει για μας ανεξήγητο γιατί ένα παιδί να φεύγει έτσι  μακριά μας.

Διαπιστώνουμε, όμως,  για μια ακόμα φορά ότι η αναπηρία σε συνδυασμό με την άσχημη οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί  και δυστυχώς πολλές φορές υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα. 

Η απώλεια του Μπαϊράμ μας κάνει να αναρωτηθούμε αν ο Μπαϊράμ είχε τα φάρμακά του και την περίθαλψη που είχε ανάγκη θα είχε ίδιο το αποτέλεσμα . 

Το ερώτημα θα παραμείνει  αναπάντητο μέχρις ότου   η πολιτεία και όλες οι δομές της Υγείας (πρόληψης και αντιμετώπισης)θα αντιμετωπίζουν τους Ανάπηρους αλλά και όλους τους πολίτες με μια διαφορετική  αντιμετώπιση και  ευαισθησία πιστεύοντας  πάντα ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από τα κέρδη και τα μνημόνια. 

Καλό ταξίδι Μπαϊράμ θα είσαι πάντα κοντά μας. 
     

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο