Στην Αριδαία ο Κ. Καλαϊτζίδης για την παρουσίαση υποψηφίων της ΠέλλαςΣτην Αριδαία ο Κ. Καλαϊτζίδης για την παρουσίαση υποψηφίων της Πέλλας...

Στην Αριδαία βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 15 Μαρτίου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θόδωρου Θεοδωρίδη να είναι κοντά στην πρώτη επίσημη παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της «Αλληλεγγύης» στην Πέλλα, η οποία έγινε στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο της πόλης, από  τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα. 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο κ. Καλαϊτζίδης έκανε την εξής δήλωση:

"Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στο τιμόνι της, θα είναι σύντομα η πρώτη Περιφέρεια της χώρας που θα ξεπεράσει την κρίση. Ο κ. Τζιτζικώστας είναι γνώστης της οικονομίας της Μακεδονίας και εργάζεται σκληρά για την ανάκαμψη της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είμαστε η πρώτη Περιφέρεια της χώρας σε απορροφητικότητα κονδυλίων του ΕΣΠΑ το 2013. 
Τα όσα είπε σήμερα ο κ. Τζιτζικώστας για την ανάγκη στήριξης των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας και την απόσυρση του  απαράδεκτου φορολογικού νόμου , με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Η οικονομία της Περιφέρειας μας, η οικονομία της Ελλάδας έχει πρώτο γρανάζι την αγροτική παραγωγή και την μεταποίηση της. Τέλος ευχαριστώ τον φίλο Θόδωρο Θεοδωρίδη για την πρόσκληση. 
Το έργο που έγινε στην Πέλλα επί της θητείας του είναι μεγάλο, για αυτό και τον έχουν στην καρδιά τους όλοι οι συμπολίτες του".

(δελτίο Τύπου)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο