Είκοσι γυναίκες έκαναν μαθήματα αυτοάμυνας από τον "Ημαθίωνα"Είκοσι γυναίκες έκαναν μαθήματα αυτοάμυνας από τον "Ημαθίωνα"...

Με την συμμετοχή είκοσι γυναικών πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σεμινάριο Αυτοάμυνας για Γυναίκες από τον ΑΣΒ ''ΗΜΑΘΙΩΝ'' το Σάββατο 26 Απριλίου στο ΔΑΚ ''ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ''.

Το προγραμμα περιελαμβανε θεωρητικη και πρακτικη εκπαιδευση χωρισμένη σε τρεις ενοτητες. Στην πρωτη ενότητα δόθηκαν ενδεικτικές συμβουλές για την Ασφάλεια των Γυναικών από τους κ. Τρίγκα Νικόλαο και Συρσύρη Φώτιο, μέλη τους Δ.Σ. του συλλογου μας αλλα και μελη της Ελληνικης Αστυνομιας.

Στην δεύτερη ενότητα παρουσιάστηκαν στατιστικα στοιχεια και τρόποι αντιμετώπισης της ψυχολογικής κατάστασης σε περίπτωση επίθεσης από την ψυχολόγο κ. Γαιτάνου Χριστίνα. Ενω στην τριτη ενότητα παρουσιαστηκαν μέθοδοι αντιμετώπισης ενδεχόμενης επίθεσης οπου εγινε και πρακτικη εφαρμογη απο τις συμμετεχουσες υπο την επιβλεψή και τις οδηγίες της ομάδα εκπαιδευτών αποτελουμενη απο τους Γιωργο Κεσσαρίδη, Θωμα Χατζή, Ιωαννα Καραλέξη, Ράπτη Μαρία, Ξάνθη Παπαδοπούλου με επικεφαλή τον κ. Παπαδόπουλο Βασίλη προπονητής του συλλογου μας.

Με την ολοκλήρωση και του πρακτικου μερους ο Πρόεδρος του συλλογου μας κ.Παλπάνας Παναγιώτης παρεδωσε διπλωματα στις συμμετεχουσες και ευχαριστισε τους εκπαιδευτες, τις συμμετεχουσες, τα μελη, τον ταμια κ.Κωνσταντιδη Βασίλη και τον Γεν.Γραμματεα του συλλογου μας κ.Λαδόπουλο Αναστασιο οπου ειχαν και τον γενικο συντονισμο του σεμιναρίου.

Τέλος δοθηκε το επομενο ραντεβου του συλλογου μας για τον ''4ο Γύρο της Λίμνης'' του Αλιάκμονα στις 4 Μαϊου και ωρα 12:00... οπου φέτος τρεχουμε για την Πρωτοβουλια για το Παιδί...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο