Δημόσια Διαβούλευση για νέα Κυκλοφοριακή Μελέτη και Μελέτη Στάθμευσης Δήμου ΒέροιαςΔημόσια Διαβούλευση για τη νέα Κυκλοφοριακή Μελέτη και Μελέτη Στάθμευσης του Δήμου Βέροιας...

Ξεκινά από σήμερα Δευτέρα 14 Απριλίου 2014, η διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης στο πλαίσιο της πρώτης φάσης εκπόνησης της «Νέας Κυκλοφοριακής Μελέτης και Μελέτης Στάθμευσης του Δήμου», στην οποία καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και φορείς να λάβουν μέρος.

Για το σκοπό αυτό έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Βέροιας οι προκαταρκτικές εναλλακτικές προτάσεις των μελετητών, που αφορούν στην νέα οργάνωση του οδικού δικτύου της πόλης στα πλαίσια της Φάσης Α της "Νέας Κυκλοφοριακής Μελέτης και Μελέτης Στάθμευσης Δήμου Βέροιας". 

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στη δημόσια διαβούλευση είτε με ηλεκτρονική καταγραφή των παρατηρήσεων και των προτάσεών τους στη σχετική «πλατφόρμα» της εφαρμογής που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Βέροιας, είτε υποβάλλοντας εγγράφως τις απόψεις - προτάσεις τους στο Τμήμα Συγκοινωνιών-Κυκλοφορίας-Αδειών Μεταφορών του Δήμου. 

Πληροφορίες για τη σελίδα του Δήμου:

Αρχική-> http://www.veria.gr/
-Πάμε στην επιλογή:  «ΔΗΜΟΣ» 
-Στη συνέχεια επιλέγουμε: «διαβουλεύσεις – διαγωνισμοί» 
-Από εκεί επιλέγουμε «Δημόσιες διαβουλεύσεις» (http://www.veria.gr/dimos/diakirixeis-diagonismoi/diavoulefsis) 
-Το μπανερ της διαβούλευσης για την Κυκλοφοριακή μελέτη βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας. 
Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014.


Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο