Σε Ριζώματα και Αρκοχώρι ο Κ. ΚαλαϊτζίδηςΣε Ριζώματα και Αρκοχώρι ο Κ. Καλαϊτζίδης...

Στα Ριζώματα της δημοτικής ενότητας Μακεδονίδος της Βέροιας εκκλησιάστηκε το πρωί της Κυριακής των Βαΐων ο περιφερειακός σύμβουλος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με την "Αλληλεγγύη:Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία" του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού. Ακολούθησε επίσκεψη στην λαϊκή αγορά της τοπικής κοινότητας.

Ακολούθως ο κ. Καλαϊτζίδης και οι υποψήφιο περιφερειακοί του σύμβουλοι μετέβησαν στο Αρκοχώρι της Νάουσας, όπου και τελέστηκαν τα εγκαίνια της ανάπλασης της τοπικής κοινότητας.

Μετά το πέρας της περιοδείας ο κ. Καλαϊτζίδης έκανε την εξής δήλωση: 

"Επισκεφθήκαμε σήμερα τα Ριζώματα και το Αρκοχώρι. Δυο τοπικές κοινότητες στους δυο μεγάλους ορεινούς όγκους της Ημαθίας, τα Πιέρια και το Βέρμιο, οι οποίες αξίζει να είναι στο επίκεντρο του τουριστικού προσανατολισμού της Περιφερειακής μας Ενότητας. Η "Αλληλεγγύη" ως πρώτη προτεραιότητα της έχει θέσει την καθημερινότητα των Ημαθιωτών, με μια σειρά έργων. Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες βδομάδες από τότε που ο Περιφερειάρχης μας εγκαινίασε ένα έργο ζωτικής σημασίας. Τον δρόμο Φυτειά-Αρκοχώρι. Ο στόχος μας για την νέα πενταετία περιλαμβάνει έργα πνοής για τις ορεινές μας κοινότητες, οι κάτοικοι των οποίων βιώνουν σημαντικές δυσκολίες και είναι σίγουρα ήρωες, αφού δίνουν ζωή στον τόπο τους".Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο