Επίσκεψη μαθητών 2ου Γυμνασίου Νάουσας στο Οινοποιείο ΚαρανάτσιουΕπίσκεψη μαθητών 2ου Γυμνασίου Νάουσας στο Οινοποιείο Καρανάτσιου... 

Επίσκεψη στο «Οινοποιείο Καρανάτσιου» πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Νάουσας την Τετάρτη 9 Μαρτίου με τη συνοδεία των καθηγητριών Αν. Κόγια, Ειρ. Λάσκη και M. Ζησιμάνου. 

Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος «Οίνος ευφραίνει καρδίαν…» και του πολιτιστικού «Ελλάδα-Γαλλία-Γνωριμία». Ο ιδιοκτήτης κ. Θεόδωρος Καρανάτσιος ενημέρωσε τα παιδιά για τα είδη του κρασιού και τη διαδικασία της γευσιγνωσίας. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εμφιαλώσουν τη δική τους φιάλη στο οινοποιείο. 

Στη συνέχεια  στο χώρο του σχολείου θα προχωρήσουν στην ετικετικοποίηση των φιαλών με δικές τους δημιουργίες και θα οργανώσουν έκθεση.


Ευχαριστήριο

Η περιβαλλοντική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Νάουσας ευχαριστεί θερμά τον κ. Θεόδωρο Καρανάτσιο για τη συμβολή του στην υλοποίηση των προγραμμάτων «Οίνος ευφραίνει καρδίαν» και «Ελλάδα - Γαλλία - Γνωριμία» με τις πολύτιμες πληροφορίες για την εμφιάλωση του κρασιού καθώς και για την προσφορά των κρασιών, τα οποία κάθε μέλος της ομάδας εμφιάλωσε στο οινοποιείο του.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο