Θερμή και εγκάρδια υποδοχή του Κώστα Καραπαναγιωτίδη στο Μακροχώρι


Θερμή και εγκάρδια υποδοχή του Κώστα Καραπαναγιωτίδη στο Μακροχώρι...

Θερμή και εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Μακροχωρίου στον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Καραπαναγιωτίδη, στην εκεί επίσκεψή του.
Οι κάτοικοι εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την αγωνία τους για την στήριξη που ανάγκη από τα θεσμικά όργανα.

Όπως τονίστηκε, αυτή την περίοδο υπάρχει μια γενική αναστάτωση λόγω του τρόπου εξέλιξης και ολοκλήρωσης του έργο αποχέτευσης. Όπως ανέφεραν, προκλήθηκαν ζημιές στα άλλα δίκτυα,  οι δρόμοι γέμισαν λακκούβες, έκλεισαν προσβάσεις σε σπίτια και αυλές και το Μακροχώρι γέμισε σκόνη.

Όπως υπογραμμίστηκε κατά τις συνομιλίες με τους κατοίκους, όπου ολοκληρώνεται το έργο πρέπει να γίνεται πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος και των λοιπών περιφερειακών ζητημάτων.
Ταυτόχρονα οι κάτοικοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι ο ΕΛΓΑ δεν κατέβαλε ακόμη ούτε μέρος των αποζημιώσεων που έχουν διαπιστωθεί και καταγραφεί.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει κάνει τόσο προς των φορέα ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής, όσο και προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Συζήτηση και ενημέρωση υπήρξε μετά από έκφραση αγωνίας για το μέλλον των εξαγωγών μετά τα τελευταία γεγονότα στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις που έχουν οι εξελίξεις αυτές στην οικονομική συμπεριφορά της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Ευρώπης η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε τεράστιο διεθνή οικονομικό παράγοντα.

Οι συζητήσεις με τους κατοίκους έγιναν σε εγκάρδιο κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, δεδομένου ότι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης τόσο ως Νομάρχης, όσο και ως Αντιπεριφερειάρχης, έδειξε ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επίλυση προβλημάτων και εξεύρεση αναπτυξιακών λύσεων.

Όπως τόνισε «με Δήμαρχο τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη, το Μακροχώρι θα έχει αυτό που δικαιούται και αυτό που αξίζει»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο