Φραστική "επίθεση" Στ. Σαρηγιαννίδη σε Κ. ΚαλαϊτζίδηΦραστική "επίθεση" Στ. Σαρηγιαννίδη σε Κ. Καλαϊτζίδη...

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με τον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη, Στάθης Σαρηγιαννίδης, έστειλε το παρακάτω κείμενο: Είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι συνεχείς επισκέψεις του κου Τζιτζικώστα στην Ημαθία έχουν ως μοναδικό σκοπό να "καλύψουν" τις αδυναμίες του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη τον οποίον όρισε. Είναι όμως σαφώς πιο ξεκάθαρο στον λαό της Ημαθίας πως μια ενδεχόμενη εκλογή του κου Τζιτζικώστα θα την "καταδικάσει"  να έχει στο τιμόνι της έναν Αντιπεριφερειάρχη με τις αδυναμίες που ο ίδιος του αναγνωρίζει με την στάση του και την υπερπροστατευτική συμπεριφορά του, μια και ο ίδιος λίγο καιρό πριν τον είχε αποκλείσει. 

Φτάνει απλά κάποιος να θυμηθεί τις τόσες εκκλήσεις που γινότανε προς τον κο Τζιτζικώστα, για  συναντήσεις με συνεταιρισμούς και φορείς, οι οποίες συνεχώς αναβάλλοταν όπου δεν υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες. "Καλώς τον και ας άργησε λοιπόν".  Πότε τελικά θα δούμε την ουσία; 

Στην επόμενη πενταετία έχουμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε την, τόσο απαραίτητη για τον τόπο, εξωστρέφεια που απαιτείται, ενισχύοντας τις υφιστάμενες συνεργασίες και επαφές αλλά και δημιουργώντας νέες,  για την διάθεση των προϊόντων, την ενίσχυση προγραμμάτων των κατασκευών και του πολιτισμού,  τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε διεθνές. Το σύνολο αυτών των επαφών και συνεργασιών πρέπει και θα λάβει χώρα στο πρόσωπο του μελλοντικού Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας. 

Στις προσεχείς εκλογές ο κόσμος της Ημαθίας γνωρίζει πολύ καλά, πως επιλέγει το ποιος θα τον εκπροσωπεί και το ποιος θα μιλάει για λογαριασμό του. Καλείται λοιπόν να ορίσει τον εκλεκτό του, για "παίξει" έναν απαιτητικό ρόλο όπου οι αδυναμίες και οι ανεπάρκειες δεν συγχωρούνται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο