Η Κ.Ε.Π.Α. Βέροιας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Χορού!Η Κ.Ε.Π.Α. Βέροιας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Χορού!

Η Σχολή Χορού της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Χορού με χορευτικές παραστάσεις, ανοιχτά μαθήματα και σεμινάρια.
.
Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου, ημερομηνία γέννησης το 1727 του Ζαν-Ζορζ Νοβέρ, δημιουργού του σύγχρονου μπαλέτου. 

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Σχολή Χορού της Κ.Ε.Π.Α. στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού θα ξεκινήσουν το μεσημέρι από τους πεζόδρομους της αγοράς μέσα στην καρδιά της πόλης της Βέροιας και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της ίδιας μέρας  με τα δωρεάν προς το κοινό σεμινάρια σε διαφορά είδη χορού στους χώρους της Σχολής Χορού καθώς και στο θέατρο της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Το πρόγραμμα της Τρίτης 29 Απριλίου είναι το ακόλουθο: 

13.00: Χορευτικά δρώμενα από τα τμήματα Hip Hop, Latin & σύγχρονου της ΚΕΠΑ στον πεζόδρομο της αγοράς (Πρ.Ηλία & Ιπποκράτους) 
17.30-19.00: Δωρεάν σεμινάριο Hip Hop από τον καθηγητή της ΚΕΠΑ Γιώργο Μπόλματη (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών 3ος όρ.) 
19.00-21.00: Δωρεάν σεμινάριο σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού από την καθηγήτρια χορού Παναγιώτα Μουρατίδου (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών – Θέατρο) 
20.00-21.00: Δωρεάν σεμινάριο Latin Χορών με την καθηγήτρια της ΚΕΠΑ Ευγενία Μπενάκη (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών 3ος όρ.)
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2331078100

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο