Ο Αντώνης Μαρκούλης στον Προμηθέα



Ο Αντώνης Μαρκούλης στον Προμηθέα...

Γόνιμος διάλογος αναπτύχθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε καφετέρια του «Προμηθέα», μεταξύ του υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη και των συνδημοτών που τον υποδέχθηκαν για τα προβλήματα της συνοικίας αλλά και της πόλης γενικότερα.

Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος μας έκανε βήματα προς τα πίσω, γι αυτό αρχικά χρειάζεται ένα νοικοκύρεμα. Εμείς δεν ήρθαμε για να γκρεμίσουμε, αλλά οπωσδήποτε σε ότι αφορά τη λειτουργικότητα της πόλης θα κάνουμε ουσιαστικές παρεμβάσεις για την βελτίωση της», είπε εισαγωγικά ο Αντώνης Μαρκούλης και συνεχίζοντας τόνισε: 
«Τα μέλη του συνδυασμού μας, άνθρωποι της αγοράς και του μόχθου, δίνουν προτεραιότητα στον δημότη και στις ανάγκες της καθημερινότητας του και όχι στην δική τους πολιτική ανέλιξη, όπως έγινε  τα  τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τόπο. Παραγοντιλίκι και προσωπικές φιλοδοξίες σε προτεραιότητα από αυτούς που μας διοίκησαν και τα προβλήματα της καθημερινότητας στο περιθώριο.
Γι΄ αυτό και οι συναντήσεις μας και οι επαφές μας, όπως η σημερινή, έχουν αυτό το σκοπό. Να ακούσουμε από τον συνδημότη αυτά που τον απασχολούν και να συμπεριλάβουμε στον προγραμματισμό μας κατά προτεραιότητα την λύση ή την βελτίωση εκείνων που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Δήμου».

Στον διάλογο που ακολούθησε καταγράφηκαν τα παρακάτω:

    -Η οδός Ακροπόλεως που διασχίζει την πολυπληθή συνοικία του «Προμηθέα», από την αρχή έως το τέλος της είναι προβληματική
    -Για τον Τριπόταμο  που διασχίζει την πόλη , παραμένουν γράμμα κενό οι κατά καιρούς αναφορές για αξιοποίηση του
    -Η Γέφυρα Κούσιου που θα έφερνε πιο κοντά στο κέντρο της πόλης την συνοικία και θα έδινε και στην πόλη κυκλοφοριακές ανάσες παραμένει “γιαπί» 
    -Πλημμελής η αποκομιδή απορριμμάτων
    Συζητήθηκαν επίσης τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από την εγκατάσταση των ρομά στην είσοδο της πόλης από Νάουσα και της γειτνίασης με τα σχολικά συγκροτήματα.

Τέλος έγινε λόγος για  το πρόβλημα των αδέσποτων που συναρτάται με την προβληματική λειτουργία του κυνοκομείου και τα προβλήματα που δημιουργούνται στα Σφαγεία από την γειτνίαση με το κυνοκομείο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο