Ο Αργ. Πανταζόπουλος υποψήφιος Π.Σ. με τον Στ. Σαρηγιαννίδη (συνδυασμός Ιωαννίδη)Ο Αργ. Πανταζόπουλος υποψήφιος Π.Σ. με τον Στ. Σαρηγιαννίδη (συνδυασμός Ιωαννίδη)...

Παρουσιάσθηκε σήμερα στο εκλογικό κέντρο του Στάθη Σαρρηγιαννίδη ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αργύριος Πανταζόπουλος 43 ετών, δικηγόρος από την Αλεξάνδρεια.

Ο Στάθης Σαρηγιαννίδης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, με την παρουσία του αγαπητού του συναδέλφου Αργύρη, ο συνδυασμός ισχυροποιείται επιλέγοντας έναν σοβαρό και έγκριτο νομικό, ο οποίος γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα της Αλεξάνδρειας και διαθέτει την όρεξη και τη δυναμικότητα να παλαίψει για την επίλυσή τους.

Με τη σειρά του ο κύριος Πανταζόπουλος δήλωσε: 

Με χαρά και ευθύνη αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχω στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ, με υποψήφιο Περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας τον Γιάννη Ιωαννίδη και υποψήφιο Αντιπερειφερειάρχη Ημαθίας τον Στάθη Σαρηγιαννίδη.

Τα πιεστικά προβλήματα της δύσκολης καθημερινότητας των συμπολιτών μας απαιτούν έργα και άμεσες λύσεις. Χρειάζονται άνθρωποι με γνώσεις, ικανότητες,συνέπεια και σχέδιο να διεκδικήσουν,να συγκρουσθούν και να φέρουν αποτελέσματα.

Με εμπιστοσύνη,ενότητα και θέληση αρχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο