Περιοδεία σε αγορά Βέροιας και Μακροχώρι έκανε ο Κ. ΒοργιαζίδηςΠεριοδεία σε αγορά Βέροιας και Μακροχώρι έκανε ο Κ. Βοργιαζίδης...

Περιοδεία στην αγορά της Βέροιας πραγματοποίησε το Σάββατο το μεσημέρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Στα εμπορικά καταστήματα μίλησε με τους τοπικούς επαγγελματίες και αφουγκράστηκε την αγωνία τους για το δύσκολο, οικονομικά, περιβάλλον και υποσχέθηκε ως διοίκηση να σταθεί στο πλευρό τους. Στις τοπικές καφετέριες συνάντησε νέους και μοιράστηκε μαζί τους τις ανησυχίες τους για το μέλλον και την μάχη για μια θέση εργασίας.

Περιοδεία στο Μακροχώρι


Την Παρασκευή το απόγευμα ο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και οι συνεργάτες του περιόδευσαν στο Μακροχώρι. Η υποδοχή της τοπικής κοινωνίας ήταν θερμή σε όλο το Μακροχώρι ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο της αποχέτευσης που υλοποιείται και αποτελούσε πάγιο αίτημα των τοπικών κατοίκων. Ο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και οι υποψήφιοί δημοτικοί και τοπικοί του σύμβουλοι περιόδευσαν σε όλη την αγορά του Μακροχωρίου και συζήτησαν τοπικά ζητήματα με τους επαγγελματίες της περιοχής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο