Τα φθηνότερα πρατήρια καυσίμων στον Δ. Βέροιας μέσω του InVeria.gr



Τα φθηνότερα πρατήρια καυσίμων στον Δ. Βέροιας μέσω του InVeria.gr!

Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή σχεδίασε και παραχώρησε προς χρήση στο InVeria.gr ο Δημήτρης Ντέμος, από την Κοζάνη, ο οποίος σπουδάζει στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα. Στο πλαίσιο προγράμματος για προβολή τιμών καυσίμων από όλη την Ελλάδα, κατασκεύασε widget, με τα φθηνότερα πρατήρια της περιοχής.

Με αυτή την εφαρμογή προβάλλονται τα φθηνότερα πρατήρια του δήμου Βέροιας, ενώ οι τιμές ανανεώνονται αυτόματα καθημερινά.

Να σημειωθεί ότι τα πρατήρια που εμφανίζονται είναι όσα ο ιδιοκτήτης τους έχει το πολύ 5 ημέρες να ανανεώσει τις τιμές, ενώ παλαιότερες τιμές των 7 ημερών δεν εμφανίζονται.

Στην δεξιά πλευρική στήλη της σελίδας του InVeria.gr, λοιπόν, μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα φθηνότερα πρατήρια του Δήμου Βέροιας και να επιλέγετε αυτά που σας συμφέρουν. 

Βεβαίως, καμία ευθύνη δεν φέρει το InVeria.gr για την ορθότητα των τιμών, ενώ προφανώς και δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση για την ποιότητα των καυσίμων και των λοιπών προϊόντων από τα πρατήρια που αναφέρονται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο