Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας (2/4 - 7/4)...



Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας (2/4 - 7/4)...

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, από την Τετάρτη 2/4 έως την Δευτέρα 7/4, έχει ως εξής:

Την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον Μέγα Κανόνα στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Πέμπτη 3 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στην Χαλάστρα.

Την Παρασκευή 4 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού.

Την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 19:00 θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Το Σάββατο 5 Απριλίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο αγιορείτης μοναχός π. Νίκων Νεοσκητιώτης.

Την Κυριακή 6 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου θα τελέσει και το μνημόσυνο της Ευγενίας Μαλακούσης ευεργέτιδος του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Κυριακή 6 Απριλίου στις 11:30π.μ. θα ομιλήσει στην Γ.Ε.Χ.Α. Βεροίας με θέμα: «Ο 5ος Λόγος του Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος».

Την Κυριακή 6 Απριλίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο αγιορείτης μοναχός π. Νίκων Νεοσκητιώτης.

Την Δευτέρα 7 Απριλίου το πρωί θα υποδεχτεί τα ιερά λείψανα των Αγίων Ραφήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Παλαιοχώρι Αλεξανδρείας και εν συνεχεία θα ιερουργήσει στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο