Σειρά επαφών και επισκέψεων του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ιω. Μουταφίδη



Σειρά επαφών και επισκέψεων του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ιω. Μουταφίδη...

Τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Υποκαταστήματος  του ΙΚΑ Νάουσας επισκέφτηκε ο Υποψήφιος Περιφερειακός  Σύμβουλος  Γιάννης  Μουταφίδης και συναντήθηκε με την Διευθύντρια του Υποκαταστήματος κ. Παπαδοπούλου Σταυρούλα, με την οποία τους συνδέει σχέση  συγγένειας. 

Στη συνομιλία τους ενημερώθηκε σχετικά με τα ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας των Διοικητικών Υπηρεσιών και έχουν σχέση με την εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων της περιοχής.
Συζήτησαν ακόμη για τις όποιες δυσκολίες και προβλήματα της λειτουργίας του Υποκαταστήματος και τους τρόπους επίλυσής τους.

Στη Μονή Καλλίπετρας


Προσκύνημα της Τιμίας Άκανθας στην Ιερά Μονή Θεοτόκου Καλλίπετρας Βέροιας (περιοχή Σκήτη Βεροίας, από τη Ράχη, στην κοιλάδα του Αλιάκμονα)  και συνάντηση με τον  ηγούμενο της Μονής, Αρχιμ. Παλαμά Καλλιπετρίτη είχε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  Γιάννης  Μουταφίδης. 
Άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν για την προσπάθεια αναστήλωσης της Μονής  καθώς  η Ιερά Μονή της Παναγίας Καλλίπετρας, που είναι ιδιαίτερα ιστορικό μοναστήρι με παλαιότερη πληροφορία ύπαρξης προ του 1100, είναι το μοναστήρι του Μακεδονικού Αγώνα στον Αλιάκμονα.
 Ξεχωρίζει δε για τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. 

Στη ΔΕΥΑΒ


Στα πλαίσια των επισκέψεών του σε φορείς του Νομού, τα γραφεία  της  ΔΕΥΑΒ επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Άλληλεγγύης΄ του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Ημαθία Γιάννης  Μουταφίδης  με τον καθηγητή   Λάζαρο Γιομπλιάκη  και συνομίλησε με τον Γενικό Διευθυντή και αδελφικό τους  φίλο  Θωμά Αχτσή και τους εργαζόμενους. 
Άκουσε τα προβλήματα λειτουργίας της επιχείρησης και δήλωσε ότι θα βρίσκεται  δίπλα τους σε κάθε διεκδίκηση που θα έχει  ως στόχο την  εύρυθμη λειτουργία της για τη βελτίωση της ποιότητας και των συνθηκών  ζωής των πολιτών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο