Συνάντηση Καραπαναγιωτίδη με το Δ.Σ. του Π.Ο Ξηρολιβάδου



Συνάντηση Καραπαναγιωτίδη με το Δ.Σ. του Π.Ο Ξηρολιβάδου...

Συνάντηση με το Δ.Σ. και μέλη του Π.Ο. Ξηρολιβάδου είχε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Όπως τόνισαν τα μέλη του Συλλόγου, ο κ. Καραπαναγιωτίδης είναι ο μόνος υποψήφιος που πραγματοποίησε συνάντηση μαζί τους.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας υπογραμμίστηκε ότι με τη νέα δημοτική αρχή θα ξεκινήσει μια διαφορετική σχέση η οποία θα δώσει βαρύτητα και έμφαση στην ανάδειξη της ιδιαίτερα πλούσιας τοπικής παράδοσης.

Όπως τονίστηκε, η ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων που θα περιλαμβάνει ακόμη και αμοιβαίες φιλοξενίες συλλόγων από και προς την Ημαθία αποτελεί έναν από τους βασικούς μοχλούς ανάπτυξης των πολιτιστικών και όχι μόνο, δρώμενων.

Το χαρακτηριστικό του Π.Ο. Ξηρολιβάδου είναι ότι δεν επιτελεί μόνο πολιτιστικό έργο, αλλά έχει άμεση σχέση με τη λειτουργία του πανέμορφου ορεινού χωριού. Θέματα που τονίστηκαν αφορούσαν το οδικό δίκτυο, τη δημιουργία ορειβατικού καταφυγίου και τον εξωραϊσμό της τοποθεσίας «Πεύκα» που αποτελεί σημείο αναφοράς.

Ταυτόχρονα συζητήθηκαν και θέματα που αφορούσαν τις αναγκαίες υποδομές μέσα από έργα βελτίωσης μικρής και μεγάλης εμβέλειας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο