Είναι αδύνατον να μην μιλήσεις... (του Θ. Θεοδωρίδη)Είναι αδύνατον να μην μιλήσεις (του Θ. Θεοδωρίδη)...

Η διαφορά τώρα είναι στο ότι σαν μέρος της Διοίκησης, έκανα μια προσπάθεια για τα απολύτως στοιχειώδη και βλέπω ότι όλα γύρισαν στο μηδέν. Λες και το κάνουν επίτηδες. Στα συγκεκριμένα σημεία, προφυλαγμένες από τις καιρικές συνθήκες, υπήρχαν αφίσες μεγάλες για να βλέπει ο κόσμος και σιγά σιγά να κατακτήσουμε το αυτονόητο σε σχέση με την καθαριότητα στην πόλη μας. 

Κάποιοι μάλλον θεώρησαν ότι η δουλειά έγινε, τελείωσε και ανάγκη διαφήμισης είχε πλέον το θέατρο. Βγάλανε τις προηγούμενες αφίσες και βάλανε άλλες. Στα δυο στάντ, στην οδό Θεσσαλονίκης και στον κόμβο της Εγνατίας. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για το σταντ που βρίσκεται στην έξοδο της πόλης μας προς την Πατρίδα. Τα παραπάνω, είναι μια απτή απόδειξη – απάντηση στον κ. Παπαδόπουλο, αρμόδιο καθαριότητας, ο οποίος δήλωσε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι δεν γνώριζε που βρίσκονται τα στάντ. Σημειωτέον, έγινε θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας και παλαιότερα (http://www.inveria.gr/2013/07/blog-post_7596.html).

Μού είναι αδύνατον να προσπεράσω όλα αυτά με την σιωπή μου. Η σιωπή είναι συνενοχή. Και συνένοχος σε τίποτε δεν προτίθεμαι να είμαι.

Θεοδωρίδης Θεόδωρος
(πρ. αντιδήμαρχος Βέροιας - δημοτικός σύμβουλος)
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο