Υπήρχε και συνοδηγός στην νταλίκα που σκόρπισε τον θάνατο στην Εγνατία - "Περίεργα" τα λένε στην αστυνομία


Ένας 46χρονος Ρουμάνος, που ισχυρίστηκε πως ήταν συνοδηγός στην "φονική" νταλίκα που σκόρπισε το θάνατο στην Εγνατία Οδό το πρωί της Κυριακής (5/10), κάλεσε το βράδυ της Δευτέρας (7/10) την Αστυνομία και ζήτησε να μεταβεί στο σημείο που ήταν περιπολικό, για να τον οδηγήσει στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.

Ο 46χρονος συνοδηγός της νταλίκας βρισκόταν στο χωριό Σφηκιά Ημαθίας, περίπου 24 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του δυστυχήματος, και ζήτησε από τους κατοίκους να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Λίγη ώρα μετά, τον παρέλαβε περιπολικό και τον οδήγησε για κατάθεση.

Στην κατάθεσή του επιβεβαίωσε πως υπήρχε πρόβλημα στα φρένα της νταλίκας και ότι προσπάθησε ο οδηγός της να ειδοποιήσει επ' αυτού τους ανθρώπους που του έκαναν σήμα να σταματήσει. Όπως επίσης είπε, επέβαινε στην νταλίκα για να δει την διαδρομή, προκειμένου να τον προσλάβει η Ρουμάνικη εταιρία στην οποία δούλευε ο οδηγός της νταλίκας, ήταν εκπαιδευόμενος δηλαδή, δίπλα στον ήδη εργαζόμενο οδηγό. 

Σε απάντηση των αστυνομικών για το πως βρέθηκε στη Σφηκιά, δήλωσε πως αποπροσανατολίστηκε και έψαχνε να βρει κάποια κατοικημένη περιοχή, για να ειδοποιήσει την αστυνομία, καθώς το κινητό του τηλέφωνο κάηκε. Ανέφερε δε, πως κοιμήθηκε το βράδυ της Κυριακής μέσα στο δάσος.
Βέβαια, θα πρέπει να πέρασε την Αγ. Βαρβάρα ή την Άμμο, ώστε να διασχίσει τον Αλιάκμονα από τη γέφυρα του φράγματος, αλλά κάτι τέτοιο λέει πως δεν έγινε...

Σε ερώτηση των αστυνομικών αρχών προς τον συλληφθέντα 39χρονο οδηγό της νταλίκας για το γεγονός ότι δεν ανέφερε ότι είχε και συνοδηγό μαζί του, αυτός απάντησε πως αρχικά ήταν σοκαρισμένος, αλλά στη συνέχεια, δεν το ανέφερε επειδή φοβόταν μην μπλέξει χειρότερα τα πράγματα.

Όπως και να έχει, οι ισχυρισμοί και των δύο ερευνώνται από την Αστυνομία, ενώ οι αστυνομικοί ήδη έχουν αποτανθεί στις Ρουμάνικες Αστυνομικές Αρχές, ώστε να έρθουν σε επαφή με την εταιρία που ανήκει το φορτηγό και να εξακριβωθεί ποια ήταν η σχέση των δύο επιβατών της νταλίκας με την εταιρία, αλλά και αν επιβεβαιώνονται τα όσα ισχυρίζονται, περί δοκιμαστικού δρομολογίου του δεύτερου.

Ν.Β.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο