Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθήνας - Θεσσαλονίκης


Κανονικά εκτελούνται από τις 14:00 το μεσημέρι, τα δρομολόγια των τραίνων στη διαδρομή  Αθήνα - Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, μετά από την αποκατάσταση των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί εξαιτίας του εκτροχιασμού εμπορικής αμαξοστοιχίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σύμφωνα με πληροφορίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/11), λόγω κατολίσθησης, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων με ισχυρές βροχοπτώσεις που επικρατούσαν στην περιοχή, εκτροχιάστηκαν κενά βαγόνια της εμπορικής αμαξοστοιχίας 80505, με αποτέλεσμα να διακοπεί η σιδηροδρομική συγκοινωνία μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλονίκης, στο σταθμό Λιλαία, στην περιοχή της Αμφίκλειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κανείς από το εμπορικό προσωπικό δεν τραυματίστηκε, ενώ στην περιοχή έσπευσαν συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.

Οι επιβάτες της βραδινής αμαξοστοιχίας 601 από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα, μετεπιβιβάστηκαν σε λεωφορεία για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, μετά από καθυστέρηση πολλών ωρών. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο